Inschrijving geopend! We tellen af naar 27 december 2020

Op 27 december organiseren we opnieuw een Coronaproof editie van onze enige echte Osse Kwis. We hebben de editie van 27 juni jl. uitgebreid geëvalueerd en aan de hand daarvan wat aanpassingen gedaan. Zo krijgen de teams meer tijd, is er afwisseling tussen online en offline en zorgen we dat jullie onze oude vertrouwde vragencategorieën weer terugzien zoals sport, Oss, geschiedenis, sociale media, muziek, carnaval, puzzels en meer. Natuurlijk proberen we binnen de RIVM-regels ook nog een aantal doe-opdrachten in te passen. Het belooft weer een mooie avond te worden. Dus schrijf je team in en doe mee!

 

Hoe groot mag/moet je team zijn?

Op dit moment mag je maar drie gasten thuis ontvangen. Dat betekent dat het belangrijk is dat je met je team op meerdere plaatsen samenkomt in subteams. Deze subteams kunnen de vragen onderling verdelen en met elkaar in contact zijn via bijvoorbeeld Zoom of Teams. Wij hopen natuurlijk erg dat op 27 december de regels zo versoepeld zijn dat je met een grotere groep bijeen mag komen op bijvoorbeeld een school, in de horeca of ergens anders waar je anderhalve meter afstand van elkaar kunt bewaren. We durven hier echter nu nog niet op te vertrouwen. Je hebt wel een aantal mensen nodig met een mix van kennis om de vragen te kunnen beantwoorden. Dit is zoals jullie het van ons gewend zijn.

Is alles online?

Nee, het is een mix van online en offline. Je krijgt zoals we het nu zien vooraf een leeg antwoordenboekje. De vragen kun je deels downloaden via een speciale link en voor een deel zul je op een bepaald moment online moeten meekijken met ons om de vragen te horen/zien.

Moet je de antwoorden online inleveren?

Nee, ergens in Oss, of op meerdere locaties, komt een brievenbus/container te staan waar je de antwoordenboekjes en eventueel voorwerpen in moet inleveren voor 00.00 uur ’s avonds. We gaan ons best doen het inlevermoment wat te spreiden zodat het niet te druk wordt op het inleverpunt.

Komen er ook vragen via sociale media?

Waarschijnlijk zullen er tijdens de avond via Facebook, Twitter, Instagram of mail aanvullende vragen gesteld worden. Houd onze socials dus goed in de gaten. Het is ook mogelijk dat we ons vooraf aan 27 december alvast melden via de huis-aan-huis bladen.

Wordt het een gezellige avond?

Wat ons betreft wel. Wij zitten vol ideeën om er een mooie Coronaproof avond van te maken. Natuurlijk is het anders dan andere jaren maar wij willen ons graag focussen op wat er wel mogelijk is.